Deze 4 zomertrends van 2019 mag je niet missen!

Een nieuw seizoen gaat altijd gepaard met nieuwe fashion trends. Hier bij Modespot volgen we de laatste trends zoals altijd op de voet. Dat geldt ook voor de zomer die eraan zit te komen. We geven je alvast enkele onmisbare trends die je binnenkort in onze collectie mag verwachten!


1. Linen pants

Linnen begon in de lente al aan zijn comeback en gaat dan ook volledig doorbreken deze zomer. De luchtige stof zit comfortabel terwijl het nog steeds een classy uitstraling heeft. We beginnen stilaan af te stappen van de skinny broeken. Een lossere broek is dus the way to go! Combineer een beige linnen broek met een zwarte top en sandalen. Ook een witte blouse gaat er heel goed bij!

2. Printed maxi dresses

Bij de zomer horen uiteraard luchtige jurkjes. De printed maxi dresses zijn perfect voor de typische warme zomeravonden. Ze zijn zomers en tegelijk zeer elegant. Zowel sandalen als pumps passen onder zo’n loose dress. Wees zeker niet bang om een gekleurde jurk te kiezen met print. Dat zijn net de statementjurken!


3. Oversized white shirts

Een oversized wit hemd is in principe een zeer basic item. Je verkrijgt dus pas een fancy outfit wanneer je het goed weet te combineren. Accessoires zijn hier key tot een geslaagde outfit. Combineer het hemd met een layered necklace, wat armbanden of ringen, en voilà! Nog niet helemaal overtuigd? Hieronder vind je enkele voorbeelden die je misschien al een beter beeld geven!

4. Slide sandals

Sneakers kunnen tijdens de zomerdagen veel te warm zijn. Om het luchtig en trendy te houden gaan we deze zomer voor slide sandals: sandalen waar je je voeten makkelijk in en uit kunt doen. Je vindt ze in alle kleuren en vormen. Het model dat we deze zomer vaak gaan tegenkomen is dat met een subtiele strik boven op de sandaal. Maar ook het luipaardmotief komt vaak voor. Hieronder vind je enkele voorbeelden!


167 keer bekeken

WINKEL ADRES

Baron de Gieylaan 35

9840 De Pinte

CONTACT

OPENINGSUREN

Di,Do,Vrij: 13u tot 18u

Woe: 11u tot 18u

Zat: 14u tot 18u

© 2018 Modespot