Verzending

Verzendkosten

  • Gratis verzending vanaf €75 binnen België en Nederland. Bij een bestelling van minder dan €75 betaal je € 5,95 verzendkosten.

Bestelling opvolgen

Zodra we je bestelling hebben verstuurd, ontvang je een e-mail met een trackingnummer. Met dit nummer kan je op de website van Bpost je bestelling volgen.

Levertijd

Bestellingen worden normaliter binnen 48u geleverd. We verzenden steeds binnen de 24u maar vertragingen kunnen steeds voorkomen door drukte bij de koerier.

Levering

Er is niemand thuis bij levering

Als je niet thuis bent op het moment van de levering, zal Bpost / PostNL een briefje achterlaten. 

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Feestdagen of weekenddagen kunnen de levering vertragen. Is de postkoerier echter langs geweest toen je niet thuis was en je vindt geen briefje van Bpost / PostNL in je brievenbus, dan ging er misschien iets fout. Contacteer ons dan op +32(0)468 06 43 94 of via info@modespot.be

Er ontbreekt een artikel van mijn bestelling.

Contacteer ons binnen de 7 dagen na ontvangst op +32(0)468 06 43 94 of via info@modespot.be .

Er is iets mis met een artikel van mijn bestelling.

Al onze producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole voordat ze worden verstuurd. Indien er toch een probleem is, contacteer ons dan binnen de 7 dagen na ontvangst op +32(0)468 06 43 94  of via info@modespot.be .

Je hebt jouw bestelling niet opgehaald en wordt teruggezonden naar ons.

Indien je jouw bestelling niet werd opgehaald door jou of teruggezonden wordt omdat er door jou een verkeerd adres werd ingegeven zijn wij genoodzaakt hier een kost van €5,95 voor aan te rekenen. Dit bedrag zal afgetrokken worden van het bedrag dat terug betaald wordt voor de goederen.

Terugzenden

Retourkosten

Bij het terugzenden van een product via Bpost, PostNL of DPD betaal je de verzendingskosten zelf. Als je komt ruilen in één van onze Modespot winkels is dat volledig gratis.

Krijg ik mijn geld terug?

Van zodra we jouw pakketje ontvangen hebben, verwerken we deze binnen de 14 dagen.

Indien we jouw retour binnen de 14 dagen ontvangen hebben, zullen we het bedrag (excl. verzendingskosten) terugstorten op de kaart waarmee je online betaald had.

Indien je met een cadeaubon/waardebon betaald hebt, zal je geen geld ontvangen maar opnieuw een waardebon die je dan voor je volgende aankoop kan gebruiken.

Indien je retour later dan 14 dagen bij ons geleverd werd, ontvang je geen geld maar een waardebon in de plaats die 1 jaar geldig is. Retours na 20 dagen kunnen we niet meer accepteren. Dit zal dan op jouw kosten teruggestuurd worden of je kan jouw retour bij ons afhalen.

Heb je een deel van je bestelling betaald met een waardebon, dan ontvang je opnieuw een waardebon in de plaats.

Digitale aankopen, juwelen en/of cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.

Een artikel retourneren

In store:

Dat kan in onze winkel in De Pinte of in Gent binnen de 14 dagen na levering. Kondig je ruil eerst via mail naar info@modespot.be met vermelding van ordernummer aan. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde staat bevinden, samen met alle toebehoren, factuur en retourformulier kunnen geruild of geretourneerd worden.
Afhalingen in de winkel kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden wanneer ze 14 dagen na bestelling niet zijn opgehaald.

Via post:

Je kan binnen de 14 dagen na levering ook artikels terugsturen via Bpost, PostNL of DPD naar MODESPOT, Baron de Gieylaan 35, 9840 De Pinte. Verwittig ons van deze retourzending via e-mail op info@modespot.be met vermelding van ordernummer. Bij het retourneren betaal je de verzendingskosten zelf. Na ontvangst van de retourzending storten we het betaalde bedrag binnen de 14 dagen terug. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde staat bevinden, samen met alle toebehoren, factuur en retourformulier kunnen worden teruggenomen. 

Afgeprijsde artikelen bij SALE ( officiële solden periode, zomer van 1 tem 31 juli en winter van 1 tem 31 januari) kunnen niet worden geretourneerd. SEASONAL SALE ( kortingen doorheen het jaar) kunnen echter wel worden geretourneerd of geruild.

Aangekochte artikelen omruilen

In store:

Binnen de 14 dagen na levering kan je de bestelling gratis omruilen in onze winkel in De Pinte of in Gent. Mail hiervoor naar info@modespot.be met vermelding van ordernummer . Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, factuur en retourformulier kunnen geruild worden.

Via post:

Wanneer je wil ruilen via het internet stuur je het artikel binnen de 14 dagen terug en maak je zelf een nieuwe bestelling online.

Terug sturen kan met Bpost, PostNL of DPD naar MODESPOT, Baron de Gieyalaan 35, 9840 De Pinte. Verwittig ons van deze retourzending via e-mail op info@modespot.be. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, factuur en retourformulier kunnen geruild worden.

Modespot stuurt geen omruilingen via post. Wil je een andere maat of kleur, zal je zelf een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

Afgeprijsde artikelen bij SALE ( officiële solden periode, zomer van 1 tem 31 juli en winter van 1 tem 31 januari) kunnen niet worden geretourneerd. SEASONAL SALE ( kortingen doorheen het jaar) kunnen echter wel worden geretourneerd of geruild.

THE STORY

Modespot is geboren in 2016 vanuit een zoektocht naar fashion items aan betaalbare prijzen.
Uitgekeken op de felle prints en girly
bloemenjurkjes, besloten Amina & Felipe dan maar zelf het heft in handen te nemen.

OUR VISION

Een uitgebreide collectie vol stuks die gewoon niet kunnen missen in jouw kleerkast. Die oversized blazer die je overal op styled? Een goede jeans waar je in leeft? Laat ons dan nog zwijgen over de trendy stuks die jouw outfit meteen naar een hoger niveau tillen! 

Opzoek naar dé modetrends van het seizoen? Goede basics met een twist? Ook geen fan van felle prints en overdreven bloemetjesmotieven? 

Look no more! Modespot is jouw place to be. Met effortless chic als hun rode draad, vind je hier jouw perfecte basics waar je nog jaren in rondloopt én de hipste trends van het moment. 
Modespot is dan ook het favoriete plekje van iedereen met een voorliefde voor high fashion, maar dan aan betaalbare prijzen! 

OUR MISSION

100% persoonlijke aanpak! Lente-, zomer-, herfst- en wintertrends, ze begeleiden je er doorheen en brengen je de coolste looks, cultitems en grootste trends van elk seizoen tegen een betaalbare prijs. Een uitgebreide collectie vol stuks die gewoon niet kunnen missen in jouw kleerkast. Die oversized blazer die je overal op styled? Een goede jeans waar je in leeft? Laat ons dan nog zwijgen over de trendy stuks die jouw outfit meteen naar een hoger niveau tillen! 

THE ESSENTIALS COLLECTION

Een tijdloze never-out-of-stock collectie. De essentials zijn veelal tijdloze klassiekers, zoals een wit hemd/ t-shirt of jeans, waar altijd vraag naar is. Als je verliefd wordt op een jeans, T-shirt of knitwear uit hun ‘essentials’, dan zijn ze ook meestal verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Naast hun seizoensartikelen streven ze ernaar om tijdloze kwaliteitskleding te maken die je jaren zult dragen in plaats van een paar seizoenen. Het verschil met seizoensartikelen is dat ze een vast onderdeel zijn van het assortiment. Essentials kunnen ongeacht het seizoen worden gekocht. Dus minder veranderingen van seizoen tot seizoen. Dit maakt deel uit van Modespot's duurzaamheidsstrategie, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen en hun klanten aanmoedigen om betere kleding te kopen die niet veroudert, en ook omdat het gewoon een betere manier is om je garderobe op te bouwen.

THE SEASONAL COLLECTION

Met het oog op streetstyle, catwalk & high fashion trends gaan ze wekelijks op zoek naar nieuwe stuks. Ook de ‘instagram trends’ volgen ze op de voet en maken deze voor jullie op een betaalbare manier toegankelijk. Modespot is jouw persoonlijke guide naar dé fashion trends van het seizoen!

THE STORES

Kom langs in één van de winkels en ontmoet Felipe of Amina persoonlijk! Ze zijn er om je met veel plezier fashion of styling tips te geven of gewoon voor een leuke babbel ;)

Dames en heren winkel in de pinte

THE OWNERS

Amina

Felipe