THE STORY

Modespot is geboren in 2016 vanuit een zoektocht naar fashion items aan betaalbare prijzen.
Uitgekeken op de felle prints en girly
bloemenjurkjes, besloten Amina & Felipe dan maar zelf het heft in handen te nemen.

OUR VISION

Een uitgebreide collectie vol stuks die gewoon niet kunnen missen in jouw kleerkast. Die oversized blazer die je overal op styled? Een goede jeans waar je in leeft? Laat ons dan nog zwijgen over de trendy stuks die jouw outfit meteen naar een hoger niveau tillen! 

Opzoek naar dé modetrends van het seizoen? Goede basics met een twist? Ook geen fan van felle prints en overdreven bloemetjesmotieven? 

Look no more! Modespot is jouw place to be. Met effortless chic als hun rode draad, vind je hier jouw perfecte basics waar je nog jaren in rondloopt én de hipste trends van het moment. 
Modespot is dan ook het favoriete plekje van iedereen met een voorliefde voor high fashion, maar dan aan betaalbare prijzen! 

OUR MISSION

100% persoonlijke aanpak! Lente-, zomer-, herfst- en wintertrends, ze begeleiden je er doorheen en brengen je de coolste looks, cultitems en grootste trends van elk seizoen tegen een betaalbare prijs. Een uitgebreide collectie vol stuks die gewoon niet kunnen missen in jouw kleerkast. Die oversized blazer die je overal op styled? Een goede jeans waar je in leeft? Laat ons dan nog zwijgen over de trendy stuks die jouw outfit meteen naar een hoger niveau tillen! 

THE ESSENTIALS COLLECTION

Een tijdloze never-out-of-stock collectie. De essentials zijn veelal tijdloze klassiekers, zoals een wit hemd/ t-shirt of jeans, waar altijd vraag naar is. Als je verliefd wordt op een jeans, T-shirt of knitwear uit hun ‘essentials’, dan zijn ze ook meestal verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Naast hun seizoensartikelen streven ze ernaar om tijdloze kwaliteitskleding te maken die je jaren zult dragen in plaats van een paar seizoenen. Het verschil met seizoensartikelen is dat ze een vast onderdeel zijn van het assortiment. Essentials kunnen ongeacht het seizoen worden gekocht. Dus minder veranderingen van seizoen tot seizoen. Dit maakt deel uit van Modespot's duurzaamheidsstrategie, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen en hun klanten aanmoedigen om betere kleding te kopen die niet veroudert, en ook omdat het gewoon een betere manier is om je garderobe op te bouwen.

THE SEASONAL COLLECTION

Met het oog op streetstyle, catwalk & high fashion trends gaan ze wekelijks op zoek naar nieuwe stuks. Ook de ‘instagram trends’ volgen ze op de voet en maken deze voor jullie op een betaalbare manier toegankelijk. Modespot is jouw persoonlijke guide naar dé fashion trends van het seizoen!

THE STORES

Kom langs in één van de winkels en ontmoet Felipe of Amina persoonlijk! Ze zijn er om je met veel plezier fashion of styling tips te geven of gewoon voor een leuke babbel ;)

Dames en heren winkel in de pinte

THE OWNERS

Amina

Felipe