Lieve klanten,

Wij willen jullie graag iets vertellen. Het is met gemengde gevoelens dat we jullie laten weten dat Modespot binnenkort zijn deuren zal sluiten. Het is een reis geweest vol hoogte- en dieptepunten.

In 2012 begon alles met de oprichting van Beautyspot, ons schoonheidssalon in De Pinte. Vier jaar later, in 2016, breidden we onze passie uit naar de modewereld met de oprichting van Modespot, een kledingzaak voor dames. Tijdens de turbulente periode van Covid-19 in 2020 besloten Felipe en ik onze focus volledig op Modespot te leggen, wat resulteerde in het sluiten van Beautyspot. In 2021 mochten we met vreugde onze zoon Cruz verwelkomen, wat ons gezin nog completer maakte. Het jaar daarop openden we een tweede vestiging in Gent en lanceerden we de herencollectie in Modespot De Pinte in 2023.

Dit is maar in een notendop van wat we allemaal bereikt hebben in de afgelopen 12 jaar.

Onze ervaringen als eigenaars waren divers en veeleisend. We hebben écht letterlijk alles zelf gedaan, van verbouwingen bij de eerste opstart tot het x-aantal renoveren tot een nieuw concept (handige Harry's dat we zijn ;-)), van webdesign tot marketing, van grafisch ontwerp en fotografie tot HR-taken, en nog veel meer. Het managen van de winkels, het opvolgen van modetrends, en het bieden van stijladvies waren slechts enkele van de vele rollen die we met toewijding hebben vervuld. Helaas heeft deze toewijding zijn tol geëist op onze work-life balance, met minder focus op de aspecten die we echt leuk vinden en gepassioneerd over zijn.

Maar gelukkig zijn onze werkethiek en capaciteiten niet onopgemerkt voorbijgegaan en zijn er nieuwe kansen op ons pad gekomen.

Het besef dat onze ware passie achter de schermen ligt, heeft ons doen nadenken over de toekomst. Daarom hebben we besloten om het hoofdstuk Modespot in schoonheid af te sluiten en op de Reset Button te drukken. You only live once en daarom is het tijd om meer balans te vinden in het (werk)leven en meer tijd door te brengen als gezin, terwijl we ons 100% richten op onze ware passie.

Aan al onze lieve klanten willen we vanuit het diepst van ons hart dankjewel zeggen. Jullie steun gedurende al die jaren heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd. We zijn dankbaar voor de vriendschappen die zijn ontstaan en voor de mooie herinneringen die we samen hebben gedeeld.

Wees niet getreurd!

Wij voorzien voor jullie nog een GROTE UITVERKOOP in Modespot De Pinte!

17/02, 18/02 24/02 en 25/02.

Wat verkopen we tijdens deze grote uitverkoop in De Pinte?

DAMES & HEREN collectie

> wintersolden 2024 -70%
> essentials collectie -50%
> lente/zomer collectie 2024 -30%

Daarnaast zal Modespot Gent vanaf 08/02 doorlopend open zijn (ma-za), waar je de overstock van de braderie 2023 kunt vinden aan ronde prijzen.

We willen jullie hartelijk bedanken voor het delen van deze reis met ons.

Met warme groeten,

Amina & Felipe